Αυτή είναι η πρώτη τους κοινή φωτογραφία.

Μπορεί όλο αυτό το διάστημα ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη να μην επιθυμούσαν να μιλήσουν ανοιχτά για τη σχέση τους και να προσπαθούσαν να κρατήσουν αυτό που έχουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πλέον το ζευγάρι δεν κρύβεται.

Παρά τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, ο γνωστός τραγουδιστής και το μοντέλο παραμένουν μαζί και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μάλιστα, η κάμερα του «Πρω1νού» του Ant1 παρουσίασε τα πρώτα πλάνα από κοινή εμφάνιση του ζευγαριού στο κέντρο της Αθήνας, από την βόλτα τους στην περιοχή της Πανόρμου. Το ζευγάρι αδιαφροούσε πλήρως για το αν θα τους δουν ή θα τους σχολιάσουν.

Λίγες ημέρα μετά την πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έκανε την πρώτη της κοινή ανάρτηση με τον Χρήστο Μάστορα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βράδυ της Κυριακής 19/2.

Συγκεκριμένα, το ερωτευμένο μοντέλο δημοσίευσε μια γλυκιά φωτογραφία με τον αγαπημένο της, στην οποία δεν θέλησε ωστόσο να γράψει τίποτα.

Όπως και να ‘χει, ο έρωτάς τους πια δεν κρύβεται.

Πηγή