Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Ρένα Κουμιώτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso και του Νίκου Νικόλιζα, η σπουδαία ερμηνεύτρια, που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά της στο μουσικό πεντάγραμμο της χώρας, περνά δύσκολες στιγμές. Η ίδια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα επείγοντα πριν από περίπου δύο εβδομάδες με εγκαύματα στο σώμα της.

Όπως μεταφέρει η εφημερίδα, η κατάσταση της υγείας της Ρένας Κουμιώτη είναι πολύ σοβαρή και οι δικοί της άνθρωποι που βρίσκονται στο πλευρό της ελπίζουν σε ένα θαύμα. Όσον αφορά στην πυρκαγιά, αυτή φαίνεται να προκλήθηκε από τσιγάρο, το οποίο κρατούσε στα χέρια της η μεγάλη ερμηνεύτρια.

Η Ρένα Κουμιώτη τους τελευταίους μήνες ζει στο γηροκομείο Αθηνών και, μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε εξαφανιστεί, προκαλώντας έντονη ανησυχία στους οικείους του.

Mετά τον θάνατο του πρωτότοκου γιου της Γιάννη Σαββίδη, τον περασμένο Ιούλιο, η σπουδαία ερμνητεύτρια ήρθε αντιμέτωπη τόσο με τα προβλήματα υγείας που την ταλαιπωρούν όσο και με την εύθραυστη ψυχολογία της…. Μάλιστα, η ίδια δεν έμαθε ποτέ για το τραγικό τέλος του γιου της καθώς τα σοβαρά προβλήματα υγείας της, δεν επέτρεπαν στους κοντινούς της ανθρώπους να την αποκαλύψουν την δυσάρεστη είδηση.

Πηγή