Η φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram.

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνουν η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία, καθώς εδώ και λίγες εβδομάδες κρατούν στην αγκαλιά τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Το ζευγάρι επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, προστατεύοντας έτσι το μωρό του. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Vogue Greece, η τραγουδίστρια είχε εξομολογηθεί τις δυσκολίες που βίωσε στην αρχή της εγκυμοσύνης, τονίζοντας ότι χρειάστηκε να περάσει ένα μεγάλο διάστημα ξαπλωμένη στο κρεβάτι.

«Ήταν µία δύσκολη περίοδος. Στενοχωρήθηκα, έπεσα πολύ. Με θυμάμαι καθηλωμένη σ’ ένα κρεβάτι να διαβάζω άρθρα σε sites για μια φημολογούμενη εγκυμοσύνη µου ή να ακούω ανθρώπους σε τηλεοπτικές εκπομπές να μιλάνε για το φύλο του μωρού, τη στιγμή που εγώ ούτε είχα δηλώσει ότι είμαι έγκυος ούτε ήξερα αν την άλλη μέρα θα έχω το παιδί.

∆εν κατηγορώ κανέναν. Κατανοώ ότι όλοι κάνουν τη δουλειά τους. Απλώς για µένα αυτό ήταν βάρβαρο. Ας πούµε ότι ήταν µια στιγµή που θα προτιµούσα να µην ξέρουν ούτε το όνοµά µου», είχε εξομολογηθεί.

Την Τρίτη (7/3), η τραγουδίστρια είχε τα γενέθλιά της, τα οποία γιόρτασε πρώτη φορά αγκαλιά με τον γιο της. Η Ελένη Φουρέιρα δέχτηκε αμέτρητες ευχές τόσο από αγαπημένα της πρόσωπα όσο και από τους φανατικούς της θαυμαστές στα social media.

Μάλιστα, στα πρώτα της γενέθλιά ως μανούλα, δέχτηκε μια όμορφη έκπληξη από τους αγαπημένους της φίλους, οι οποίοι είχαν ετοιμάσει δύο εντυπωσιακές τούρτες. Η ίδια έσβησε τα κεράκια, ενώ δημοσίευσε και σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πηγή