Τι είπε για τον γιο της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram;

Η Iωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας από τη μέρα που ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους.

Ο γιος τους γεννήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου και από τότε η ζωή των δυο γονιών άλλαξε ριζικά. Πλέον, η influencer και ο παρουσιαστής βρίσκονται στο σπίτι τους στην Αθηνά και απολαμβάνουν τη νέα τους καθημερινότητα με τον μικρούλη.

Πρόσφατα, μάλιστα, το ζευγάρι πραγματοποίησε την πρώτη του απόδραση με τον Αλεξάνδρου Junior, στην Αράχωβα όπου το μοντέλο έχει το εξωχικό του, αφού κατάγεται από εκεί και διατηρεί ένα all day cafe – bar.

Σήμερα, οι τρεις τους βρίσκονται πίσω στο σπίτι τους στην Αθήνα, όπου η Ιωάννα Τούνη ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους πώς είναι η κάθε στιγμή με το μικρό της πιράνχας -όπως η ίδια αποκαλεί τον γιο της.

Το βράδυ της Τρίτης (7/3), η γλυκιά μανούλα αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως ο γιος της έκλαψε για πρώτη φορά με δάκρυα.

«Το πιράνχας μου σήμερα έκλαψε για πρώτη φορά! Εννοώ κανονικό κλαματάκι, με δάκρυακια. Τα βρεφάκια στην αρχή όταν κλαίνε δε βγάζουν δάκρυα γιατί δεν λειτουργούν ακόμη η δακρυϊκοί αδένες στα μάτια. Έπαθα σοκ λοιπόν αυτό έκλαιγε και εγώ χαμογελούσα», ακούγεται να λέει στο σχετικό InstaStory που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη.

Πηγή