Η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας ετοιμάζονται να γίνουν ξανά γονείς σε λίγο καιρό.

Η ταλαντούχα ηθοποιός διανύει το δεύτερο τρίμηνο της κύησης και έχει μια καλή εγκυμοσύνη που της επιτρέπει να εργάζεται στο θέατρο και να ανταπεξέρχεται στις υποχρεώσεις της.

Το ευτυχές γεγονός έχει επιβεβαιωθεί από μέλλουσα μανούλα, η οποία, βέβαια, προτιμάει να κρατάει χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας την έκθεση στη δημοσιότητα. Το αγαπημένο ζευγάρι έχει αποκτήσει ακόμα ένα αγοράκι, τον Θοδωρή, ο οποίος γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019.

Η Φωτεινή Αθερίδου διαθέτει ένα ενεργό προφίλ στο Instagram και σε καθημερινή βάση μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά, λοιπόν, η ηθοποιός δημοσίευσε μια ολόσωμη φωτογραφία, στην οποία φαίνεται πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλιά της.

H Φωτεινή Αθερίδου ποζάρει χαμογελαστή στον φακό, διαλέγοντας παιδικά παιχνίδια.

Για τη γνωριμία και τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα, η Φωτεινή Αθερίδου είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Μαμά – δες»: «Πριν το παιδί είχαμε μια σχέση με τον Κωνσταντίνο πάρα πολύ ρευστή. Τον είχα ερωτευτεί στη σχολή το 2011 και έκοβα τις φλέβες μου από έρωτα. Ήμουν στα πατώματα. Αυτός τότε ήταν barman, ερχόταν σχολή, είναι και 2 μέτρα, κατάλαβες και δεν ήθελε και πολύ τις σχέσεις, οπότε μου έλεγε πως είμαστε φίλοι.

Πέρασαν τρία χρόνια έρωτα, ο οποίος δεν εξελισσόταν σε σχέση. Είχα υπομονή, κάποια στιγμή κουράστηκα, τελείωσε και έφυγα και αυτός τρελάθηκε μετά, γύρισε και άλλα τρία χρόνια με κυνηγούσε αυτός. Εγώ ερωτευόμουν άλλους αλλά πάντα τον κρατούσα σε επαφή, δεν τον άφηνα να φύγει. Η σχέση μου με τον Κώστα πέρασε από διάφορα στάδια, πριν καταλήξουμε μαζί. Τα φτιάξαμε ελάχιστα και σε αυτό το ελάχιστα έμεινα έγκυος».

Πηγή