Πλέει σε πελάγη ευτυχίας…

Ώρες απόλυτης ευτυχίας βιώνει ο γνωστός τραγουδιστής και η σύζυγός του, που κρατάνε πια το μωράκι τους στην αγκαλιά τους.

Ο Σάκης Αρσενίου και η σύζυγός του, Λαμπρινή Πλεύρη, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς ήρθε στη ζωή το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι που πρόκειται να πάρει το όνομα Κωνσταντίνος – Εφραίμ.

Την ευχάριστη είδηση γνωστοποίησε ο Σάκης Αρσενίου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο του μέσα από το μαιευτήριο, την οποία και συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα, δείχνοντας πόσο χαρούμενος είναι με τον ερχομό του μικρού του πρίγκιπα.

«Τα λόγια είναι φτωχά. Το μεγαλύτερο θαύμα και επίτευγμα της ζωής μου. Καλώς ήρθες πρίγκιπά μου. Λαμπρινή μου σ’αγαπω», έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στην αρχή της χρονιάς και λίγο πριν έρθει στη ζωή τους ο πρώτος καρπός του έρωτά τους, ο Σάκης Αρσενίου παντρεύτηκε με την αγαπημένη του με πολιτικό γάμο στην Θεσσαλονίκη.

«Όλα μια χαρά! Τα διαδικαστικά έγιναν. Ο θρησκευτικός γάμος θα γίνει μαζί με τη βάφτιση. Πρώτα ο Θεός. Είμαστε καλά, το κορίτσι μου είναι καλά. Δεν θα σας πω πότε θα γίνει ο γάμος. Το μωράκι θα έρθει τον Μάρτιο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι! Θα πάμε να φάμε οικογενειακά μετά τον γάμο», είχε δηλώσει ο Σάκης Αρσενίου στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Πηγή