Τι έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram;

Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, αφού από τότε που έγινε γνωστή η σχέση τους, τα media δεν έχουν σταματήσει να ασχολούνται μαζί τους.

Ο λόγος για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, οι οποίοι είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και δεν το κρύβουν στις δημόσιες κοινές εμφανίσεις τους, αλλά και στα social media.

Το βράδυ της Τετάρτης (22/3), η τραγουδίστρια βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Έγκλημα και Τιμωρία» στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση, όπου πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος της, ενώ παράλληλα έχει αναλάβει και το κομμάτι της σκηνοθεσίας. Ο Βασίλης Μπισμπίκης, μάλιστα, μεταμορφώθηκε πάνω στη σκηνή σε έναν άνθρωπο με περισσότερα κιλά και εντυπωσίασε με την αλλαγή του.

Η Δέσποινα Βανδή καμάρωσε τον σύντροφό της πάνω στη σκηνή και δεν έκρυψε το πόσο πολύ τον στηρίζει και στέκεται δίπλα του σε κάθε του βήμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της παράστασης, η ίδια δημοσίευσε ένα κοινό στιγμιότυπο, στο οποίο ποζάρουν αγκαλιά στους δρόμους της Αθήνας κατά την αποχώρησή τους από θέατρο.

«Η πιο ωραία στιγμή. Την ώρα που γυρνάς σπίτι μετά από μια τόσο καλή πρεμιέρα», έγραψε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή στο σχετικό InstaStory της.

ανδη μπσσ

Πηγή