Τι είπε για τον Χρήστο Μάστορα;

Μπορεί ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη να μην επιθυμούσαν να μιλήσουν ανοιχτά για τη σχέση τους και να προσπαθούσαν να κρατήσουν αυτό που έχουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο από τον Φλεβάρη το ζευγάρι δεν κρύβεται.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα, οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να έχει πάρει χωριστούς δρόμους και να μην είναι πια μαζί. Στις φημολογίες αυτές απάντησε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών, όπου τη συνάντησαν στο «Yes I Do Catwalk» που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το βράδυ της Πέμπτης (23/3) στο MEC Παιανίας.

Φορώντας ένα εντυπωσιακό νυφικό, το γνωστό μοντέλο τόνισε αρχικά πως «έχω στείλει πολλές φορές φωτογραφίες στον Χρήστο με νυφικό, με έχει δει εκατό φορές. Εκείνος γελάει, για να μην φύγει τρέχοντας».

Όσον για τις φήμες που την ήθελαν να έχει χωρίσει από τον Χρήστο Μάστορα, ξεκαθάρισε στις δηλώσεις της που προβλήθηκαν το πρωί της Παρασκευής (24/1) στο «Happy Day»: «Παιδιά, είμαστε υπέροχα. Δεν ισχύουν οι φήμες που ήθελαν να έχουμε χωρίσει πριν από λίγο καιρό».

Κλείνοντας, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ρωτήθηκε για το αγαπημένο τραγούδι του αγαπημένου της, λέγοντας: «Αχ δεν μου έρχεται τώρα, είμαι μεγάλη φαν, μου αρέσουν όλα, αλλά τώρα δεν μου έρχεται κάποιο».

Πηγή