Ο Θάνος Καληώρας βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα», την Τετάρτη 10 Μαΐου, και μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για τον δικηγόρο Δούβλη, το ρόλο τον οποίο υποδύεται στη σειρά «Ο Παράδεισος των κυριών», για τις συμμετοχές του σε καθημερινές σειρές, το θέατρο, την αείμνηστη Τζέσυ Παπουτσή και τον γιο τους.

Για το ρόλο του, είπε τα εξής: «Ο Δούβλης είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι γνώστης επί παντός επιστητού, έχει ένα μυαλό διαβολικό, είναι μέσα σε όλες τις συγκυρίες και προσπαθεί να βρει τρόπους και να μπορέσει να απαλλάξει τους κατηγορούμενους από τις κατηγορίες τους. Με λίγα λόγια είναι ένας μεγαλοδικηγόρος εκείνης της εποχής, με πολύ μεγάλη πίστη στον εαυτό του, με πολύ μεγάλες ευρηματικές συνήθειες που έχει ούτως ώστε να μπορεί να τους απαλλάσσει απ’ αυτά και θα σας αναφέρω κι ένα συγκεκριμένο σημείο που λέει στον πρωταγωνιστή: ‘Αν δεν θέλετε να μου πείτε γι’ αυτό που έχετε πράξει, μπορούμε να φτιάξουμε εμείς μια ιστορία αφού έχουμε πολλές γνωριμίες και οι δύο για να μπορέσετε να απαλλαγείτε από τις κατηγορίες’. Άρα αυτό και μόνο συνθέτει την προσωπικότητα αυτού του ανθρώπου».

Για τη σχέση του με την Βικτώρια: «Μέχρι στιγμής δεν τυλίγει και τον Δούβλη στα δίχτυα της η Βικτώρια, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, αν και στο πρώτο γύρισμα που κάναμε με την Θεοδώρα μου είπε: ‘Τώρα αρχίζει το ειδύλλιο με τον Δούβλη’, επομένως πρέπει κάτι να γίνει πάνω σ’ αυτό. Άλλωστε έχει μια ιστορία τώρα που αρχίζει με την Θεοδώρα και δεν ξέρω την κατάληξή της. Αυτό το ξέρουν μόνο οι σεναριογράφοι…. Θα ήθελα να έχω μια ιστορία με την Βικτώρια και θα ήθελα να είμαι ο δικηγόρος της οικογένειας και να συμμετέχω κι εγώ στις ιστορίες τους, στις διαπλοκές τους… Προσπαθεί κι εκείνη να απαγκιστρωθεί από διάφορες κατηγορίες που υπάρχουν εις βάρος της κι έτσι είναι ένα διαπλεκόμενο πρόσωπο κι αυτή με πολλούς παράγοντες, είναι σαν δίκτυο, σαν μια αράχνη που περιβάλλονται όλοι γύρω από αυτή».

Για τον Άγη Μπουραντά: «Κατηγορήθηκαν πολλοί για τον φόνο της Ντέπυς, και ο Μπουραντάς και ο Άγης… Με την δική μου βοήθεια θα βγει ο Άγης από την φυλακή… Δεν ξέρω αν είναι δολοφονία της Ντέπυς».

Ο Θάνος Καληώρας, τέλος μίλησε για τις καθημερινές σειρές στις οποίες συμμετείχε, για τις κριτικές που δέχονταν, το θέατρο, τη σχέση του με την Τζέσυ Παπουτσή και τον γιο τους.

Δείτε τη συνέντευξη: