Η εξαιρετική αυτή συνεργασία, θα συνεχιστεί για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων!

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της Πέγκυς Ζήνα και του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου είναι γεγονός και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία στο κατάμεστο ”NOTES LIVE”.

Η αδελφική φιλία 25 χρόνων των δύο καλλιτεχνών επισφραγίστηκε με την πιο λαμπερή έναρξη, ενώ ο ενθουσιασμός των Κυπρίων και η διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, επιβεβαίωσαν ότι το αγαπημένο στέκι της Λεμεσού είναι για άλλη μια φορά το απόλυτο place to be.

Άλλωστε η αγαπημένη τραγουδίστρια ήταν η πρώτη που άνοιξε το δρόμο στις μεγάλες συνεργασίες, που ακολούθησαν, όλα αυτά τα χρόνια στο μαγαζί ορόσημο πλέον της Μεγαλονήσου.

Στην πρεμιέρα έδωσαν το παρών οι πιο γνωστές φυσιογνωμίες του καλλιτεχνικού, επιχειρηματικού και δημοσιογραφικού χώρου της Κύπρου, ενώ οι καλλιτέχνες κατά τη διάρκεια της βραδιάς τραγούδησαν παρέα πολλές μεγάλες διαχρονικές επιτυχίες τους και όχι μόνο. Η εξαιρετική αυτή συνεργασία, θα συνεχιστεί για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων!

Τη μουσική διεύθυνση του προγράμματος έχει ο καταξιωμένος Γιώργος Ζαχαρίου. Μαζί τους οι Χάρης Γεωργίου, Μαρία Θεοδότου και Doody – Στέφανος Χριστοφόρου. Το hair styling και το make up της Πέγκυς Ζήνα επιμελήθηκαν οι Αλεξία Αλεξάνδρου και ο Βαλεντίνο Νικολάου αντίστοιχα, ενώ το styling του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου επιμελήθηκε η Πέννυ Βασιλείου.

15-Custom 16-Custom 17-Custom 18-Custom 19-Custom 20-Custom 21-Custom 22-Custom 23-Custom 24-Custom 25-Custom 26-Custom 27-Custom 28-Custom 29-Custom 1-Custom 3-Custom 9-Custom 10-Custom 11-Custom 12-Custom 13-Custom 14-Custom

“Beautiful People”PR Events