Για τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Θεσσαλία και τις πλημμύρες μίλησε η Ελένη Ψυχούλη το πρωί της Δευτέρας στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα”.

«Όσο περνούν οι μέρες, είναι φοβερές οι προσωπικές ιστορίες που ακούμε. Είναι απίστευτες ιστορίες, ιστορίες καταστροφής, που ο καθένας τις βιώνει διαφορετικά, δεν είναι όλα ίδια. Υπάρχει ένα προσωπικό δράμα παντού», είπε αρχικά.

«Αυτό που έζησα, δεν ήταν μία στιγμή. Ήταν 15 ώρες ασταμάτητης βροχής. Όταν ζεις αυτό το πρωτόγνωρο φαινόμενο δεν μπορείς να το μεταφέρεις στον άλλο και τώρα ο κόσμος μας κάνει άσχετες ερωτήσεις γιατί δεν το έζησε αυτό. Η αίσθηση είναι σαν να είσαι στο βυθό της θάλασσας. Ήμουν μόνη μου σε ένα σπιτάκι στο βουνό, απομονωμένο από το υπόλοιπο χωριό και επειδή είχα και ύψος μπορούσα να δω όταν καθάριζε το σύννεφο. Έβλεπα τα σπίτια που έπεφταν, το ποτάμι που φούσκωνε. Όταν σε πλησιάζει ζεις έναν φόβο θανάτου, ότι τι ώρα θα φουσκώσει το ποτάμι και θα σε πάρει το νερό. Δεν μπορείς να τα βάλεις με τη φύση, δεν μπορείς να αδιαφορήσεις», αποκάλυψε στη συνέχεια η Ελένη Ψυχούλη.

Δείτε το σχετικό βίντεο: