Ο Νίκος Κουρκούλης μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για τη σχέση του με τον Βασίλη Καρρά, τον καρκίνο που πέρασε αλλά και για τη «θεραπεία ζευγαριών» με την Κέλλυ Κελεκίδου.

«Έχουμε σκεφτεί το couples therapy αλλά δεν πήγαμε. Τσακωνόμαστε με την Κέλλυ για το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης και τα πιρούνια στον νεροχύτη».

Για την περιπέτεια της υγείας του αποκάλυψε πως: «Με παίρνει ο κόσμος τηλέφωνο, που είχαμε το ίδιο θέμα υγείας. Όταν ακούς τη λέξη καρκίνος είναι λίγο τρομακτικό» είπε, ενώ μίλησε και για τις φήμες για την υγεία του Βασίλη Καρρά.

«Εγώ μόνο στις προσευχές μου μιλάω για τον Βασίλη. Είδα πρόσφατα κάτι ασυναρτησίες, κάτι αναρτήσεις βλακωδέστατες από ανθρώπους που δεν ξέρουν τι κάνουν, για ποιο λόγο το κάνουν, πού ζούνε…» είπε στο «MEGA Καλημέρα».

«Ο Θεός αποφασίζει σε πολλά πράγματα για τη ζωή μας και όχι εμείς. Εγώ σε έναν άνθρωπο που μου φέρθηκε όπως ο Βασίλης, τον εκτιμώ και τον έχω πολύ ψηλά στην αντίληψή μου και στη ζωή μου, είναι μέρος της ζωής μου, τον αγαπώ βαθιά και αληθινά και εύχομαι ό,τι καλύτερο» συνέχισε στις δηλώσεις του ο Νίκος Κουρκούλης.