Μίλησε για το συνδυασμό μητρότητας και δουλειάς.

Η Ιωάννα Τούνη διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και μαζί με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της κύησης, η influencer είναι αρκετά ενεργή στα social media και έχει καθημερινή επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram.

Μάλιστα, η ίδια έχει πει αρκετές φορές πως η εγκυμοσύνη της είναι αρκετά δύσκολη και πως πολύ συχνά κάνει εμετούς και έχει ζαλάδες και γι’ αυτό το λόγο κάθεται αρκετά στο σπίτι, είτε στο δικό της στην Θεσσαλονίκη είτε στου αγαπημένου της στην Αθήνα.

Την Τετάρτη 9/11 ήταν μια δύσκολη ημέρα για την εγκυμονούσα, όχι επειδή είχε ανακατωσούρες αλλά επειδή είχε πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ωστόσο, η μοιράστηκε με τους followers της την χαρά της που μπορεί να δουλεύει από απόσταση απ’ όπου κι αν βρίσκεται και έτσι θα μπορεί να συνδυάσει τα επαγγελματικά της μεγαλώνοντας παράλληλα τον γιο της.

«Πέρα από την πλάκα, πόσες φορές σκέφτομαι ουφ γιατί τεράστιο κομμάτι της δουλειάς μου γίνεται online με google meets, emails, calls, πληρωμές, τιμολόγια, κλπ… οπότε θα μπορώ με λίγη προσπάθεια παραπάνω να συνδυάσω μωρό και δουλειά», έγραψε χαρακτηστικά η Ιωάννα Τούνη σε InstaStory της.

Δείτε το Story της:

Πηγή