Η Μπέττυ Μαγγίρα μιλά αποκλειστικά στο Happy Day για το συμβόλαιό της, τη νέα σεζόν αλλά και για το TV Queen ως η πρώτη που το παρουσίασε.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στο «διαζύγιο» της Ελένης Μενεγάκη με το MEGA.

«Φαντάζομαι ότι μετά το Πάσχα θα αρχίσουμε τις συζητήσεις. Η σχέση μου με τον σταθμό είναι πάρα πολύ καλές. Ό,τι άκουσες εσύ, άκουσα κι εγώ… Δε ξέρεις πραγματικά τι ισχύει μέχρι να τεθεί το ζήτημα στο τραπέζι. Η βραδινή ζώνη είναι πάντα μια ζώνη που καλόβλεπα και αγαπώ. Αν λοιπόν βρεθεί κάποιο φορμάτ, που θεωρώ ότι μου ταιριάζει, βεβαίως θα ανταποκριθώ στο κάλεσμα του καναλιού γιατί μου αρέσει», δήλωσε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Αναφορικά με το νέο reality του OPEN, TV Queen, απάντησε: «Το TV Stars παρουσιάστε δεν είχε τόσο απήχηση τότε. Δεν είναι εύκολο να γίνει αρεστό ένα τέτοιο πρότζεκτ».

«Η Ελένη ξέρουμε ότι είναι σκληρή διαπραγματεύτρια χρόνια τώρα, και καλά κάνει. Είναι ένα μεγάλο brand name της ελληνικής τηλεόρασης. Είναι η τελευταία σταρ τηλεοπτική. Αν θα πάει κάπου, θα το δούμε, φαντάζομαι τον επόμενο μήνα θα μάθουμε» τόνισε σε άλλο σημείο αναφορικά με το τέλος της Ελένης Μενεγάκη από το Mega.

«Από το 1996 που μπήκα στην ελληνική τηλεόραση έκανα πολλά διαφορετικά πράγματα… Αυτά τα τόσο διαφορετικά πράγματα δε μου έδωσαν ταυτότητα. Γι’ αυτό και τώρα επιμένω σε πράγματα που πιστεύω ότι κατέχω. Ξέρω πια πολύ καλά τι θέλω… θα κυνηγήσω αυτά που πιστεύω ότι πραγματικά μου ταιριάζουν και είναι για το καλό μου» κατέληξε η παρουσιάστρια.