Έδωσε την απάντησή της.

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η Μαίρη Συνατσάκη, καθώς σε πολύ λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή.

Η influncer βρίσκεται στον όγδοο μήνα της κύησής της και μαζί με τον αγαπημένο της ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά της το μωράκι τους.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Μαίρη Συνατσάκη είναι αρκετά ενεργή στα social media και έχει τακτική επικοινωνία με τους followers της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram.

Μάλιστα, η ίδια συχνά απαντά και στα προσωπικά μηνύματα και τα σχόλια που λαμβάνει για αυτή την τόσο ιδιαίτερη και ξεχωριστή περίοδο της ζωής της.

Κάτι το οποίο έκανε και απόψε το βράδυ (16/11), που απάντησε σε ένα μήνυμα που έλαβε για την κοιλιά της.

«Καταλαβαίνω ότι γίνονται με πραγματικά χαριτωμένη διάθεση αυτά τα σχόλια, αλλά επειδή είμαστε και τελική ευθεία και όλα έχουν να κάνουν πια με την ανάπτυξη του πιτσινιού, μη μου την μετράτε την κοιλιά, όση κι αν είναι. Τόση είναι τώρα και ελπίζω κάθε ημέρα της ζωής μου να είναι αρκετή», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη, ενώ πρόσθεσε πιο κάτω και το σχόλιο που δέχτηκε για την κοιλιά της.

«Παιδί μου, υπάρχει μωρό εκεί μέσα; Εγώ αυτή την κοιλιά την είχα τριών μηνών».

Πηγή