Μετά το πρόστιμο.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τα τελευταία 24ωρα φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη σε τρυφερά τετ-α-τετ, όπου στα συγκεκριμένα στιγμιότυπα φαίνεται ο ηθοποιός να κρατάει στο χέρι του ένα τσιγάρο, γεγονός που σχολιάστηκε έντονα στα social media, με τους χρήστες του Twitter να κάνουν λόγο για τον αντικαπνιστικό νόμο.

Το εν λόγω στιγμιότυπο έφτασε στα χέρια του Υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, ο οποίος έσπευσε να τοποθετηθεί δημόσια επί του θέματος και να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια σχετικά με τον αντικαπνιστικό νόμο. Ο ίδιος υποστήριξε πως ισχύει κανονικά και πως ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία να επιβληθεί πρόστιμο τόσο στο μαγαζί όσο και σε όσους παρανομούν.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, το νυχτερινό κέντρο έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από ανακοίνωση στο Instagram.

«Αγαπητοί φίλοι, όλοι γνωρίζετε ότι η μεγάλη οικογένεια του Έναστρον, η διοίκηση, οι καλλιτέχνες και οι δεκάδες εργαζόμενοι προσφέρουμε επί πολλά έτη υψηλό επίπεδο ψυχαγωγίας και διασκέδασης, σεβόμενοι πάντοτε την τήρηση των νόμων. Είναι προφανές ότι η προσπάθεια τήρησης του αντικαπνιστικού νόμου είναι συνεχής και αδιάκοπη μέσα σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες αφού είναι δύσκολος ο έλεγχος εκατοντάδων πελατών που διασκεδάζουν.

Μεμονωμένα περιστατικά όπως αυτό που έλαβε σήμερα δημοσιότητα δεν μπορούν να ακυρώσουν τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλουμε όλοι μας. Η παρέμβαση του Υπουργού Υγείας κ. Θάνου Πλεύρη ενδυναμώνει την προσπάθεια της πολιτείας και την δική μας για ην πλήρη απάλειψη του καπνίσματος στα κέντρα διασκέδασης», αναφέρει η ανακοίνωση.

Πηγή