Έδωσε την απάντησή της στις φήμες που κυκλοφορούν.

Η Κατερίνα Στικούδη είναι λάτρης των social media και συνεχώς μοιράζεται με τους followers της διάφορα στιγμιότυπα από την επαγγελματική και προσωπική της ζωή. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που η τραγουδίστρια αλληλοεπιδρά μαζί τους απαντώντας τους σε σχόλια που της κάνουν κάτω από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτή τη φορά, με αφορμή μία φωτογραφία που ανέβασε η Κατερίνα Στικούδη στο προφίλ της μετά τον μεγάλο τελικό του J2US, όπου το στενό φόρεμά της αναδείκνυε την κοιλιά της, δεν ήταν λίγοι οι διαδικτυακοί φίλοι που την ρώτησαν αν έγκυος, εξαπλώνοντας έτσι τις φήμες που την θέλουν να περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον Βαγγέλη Σερίφη.

Το απόγευμα της Τετάρτης (4/1), η Κατερίνα Στικούδη ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έδωσε ξεκάθαρη απάντηση στους followers της για το αν είναι έγκυος.

«Θέλω να κάνω μια πολύ σοβαρή ανακοίνωση… και επίσημα πλέον. Φέτος τα Χριστούγεννα έφαγα και μελομακάρονο και κουραμπιέ. Δεν είμαι έγκυος», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στικούδη.

Πηγή