Τι αποκάλυψε η ίδια…

Η Ελευθερία Ελευθερίου αποτελεί μία από τις παίκτριες του «Survivor» που έχουν ακουστεί έντονα τις τελευταίες ημέρες για τη συμμετοχή τους στο «Survivor All Star». Η γνωστή τραγουδίστρια συμμετείχε στον κύκλο του 2021 και μπορεί στην αρχή να μην αποτελούσε απειλή για τους αντιπάλους, ωστόσο στην πορεία εξελίχθηκε σε μια δυνατή παίκτρια.

Κι ενώ δημοσιεύματα θέλουν την Ελευθερία Ελευθερίου να ταξιδεύει άμεσα στον Άγιο Δομίνικο και να μπαίνει στο παιχνίδι, εκείνη αποκάλυψε μέσω μιας ανάρτησης πως βρίσκεται στην Ελλάδα, αναφέροντας, μάλιστα, πως μόλις ανάρρωσε από μια πολύ βαριά ίωση. Η γνωστή τραγουδίστρια ταλαιπωρήθηκε πολύ από τα συμπτώματα της ίωσης, ωστόσο, πλέον είναι καλύτερα και έχει επιστρέψει στις καθημερινές προπονήσεις της.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια, δημοσιεύοντας στο προφίλ της στο Instagram ένα μακροσκελές κείμενο.

«Και κάπως έτσι υπερεκτίμησα τις δυνάμεις μου “δεν Αρρωσταίνω είμαι σκυλί”και όλη την εβδομάδα επεσα σε μία βαριά ίωση με υψηλούς πυρετούς! Σημερα καπως νιωθω καλυτερα και ας εχω ακόμα μπούκωμα και κλειστή φωνή παρόλαυτα δεν με πτοεί τίποτα επέστρεψα στις προπονήσεις μου, την καθημερινότητα μου και όλα φυσικά ειναι θεμα καλης διαθεσης!», έγραψε η Ελευθερία Ελευθερίου στην ανάρτησή της.

Πηγή