Ένας μικρός χαμός μετά την αποχώρησή της.

Η Καρολίνα Καλύβα είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το «Survivor All Star» και κλήθηκε να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της και να επιστρέψει στην Ελλάδα. Η απόφαση του κοινού ήταν κάτι που δεν περίμενε, μιας και θεωρούσε ότι είναι πολύ νωρίς να εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο.

Ωστόσο, όλα έδειξαν πως το «παράνομο» φλερτ με τον Μάριο Πρίαμο ήταν η αιτία που το τηλεοπτικό κοινό της έδειξε την πόρτα της εξόδου. Και οι δυο διατηρούσαν σχέσεις εκτός παιχνιδιού, συνεπώς τα τρυφερά τετ-α-τετ που είδαν το φως της δημοσιότητας, προκάλεσαν αμηχανία και έκαναν μια μεγάλη μερίδα του κοινού να πέσει από τα σύννεφα.

Οι χρήστες του Twitter, που παρακολουθούν φανατικά το «Survivor All Star», είχαν γνωστοποιήσει την πρόθεσή τους να μην στηρίξουν την Καρολίνα Καλύβα, μιας και διαφωνούσαν κάθετα με τη στάση και τη συμπεριφορά της. Το κοινό είχε την ίδια άποψη κι έτσι η γυμνάστρια αποτελεί παρελθόν για το reality επιβίωσης.

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού του «Survivor All Star» αυτό που σχολιάστηκε έντονα στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ήταν η στάση που κράτησε ο Μάριος Πρίαμος μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης της Καρολίνας Καλύβα. «Έτσι είναι οι κανόνες του παιχνιδιού, όλοι θα βρεθούμε σε αυτή τη θέση και θα κριθούμε.

Δυστυχώς κάθε εβδομάδα θα αποχαιρετούμε έναν παίκτη», ήταν τα λόγια του, με το Twitter να υποστηρίζει πως «άδειασε» κανονικά την Καρολίνα Καλύβα. Ο ένας αποχαιρέτησε τον άλλον με μια σύντομη αγκαλιά, αν και η Καρολίνα Καλύβα φάνηκε να περιμένει κάτι περισσότερο.

Οι τουϊτεράδες, λοιπόν, σχολίασαν την αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα και τη στάση του Μάριου Πρίαμου και δεν «μάσησαν» τα λόγια τους…

Πηγή