Η τοπική κοινωνία έχει συγκλονιστεί με το συμβάν.

Την τελευταία του πνοή άφησε ο γιος της γνωστής τηλεμαγείρισσας Μαίρης Παναγάκου, με τον θάνατό του να αποδίδεται σε αυτοκτονία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 43χρονος Αντώνης Παναγάκος αυτοπυροβολήθηκε με πιστόλι στον κρόταφο λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Δευτέρας (13/2). Η τοπική κοινωνία της Μάνης έχει συγκλονιστεί, αφού ο αυτόχειρας ήταν ιδιοκτήτης ξενώνα και καφέ στην περιοχή.

Η δικηγόρος της οικογένειας, Τασούλα Τσιφιλιτάκου, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και έκανε λόγο για έντονη ψυχολογική πίεση και «πόλεμο» που δεχόταν από πολλές πλευρές τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα, λίγη ώρα αργότερα, η ίδια έκανε την πρώτη της ανάρτηση μέσω του λογαριασμού της στο Facebook: «Δεν του ταιριάζουν συλλυπητήρια, “καλό ταξίδι αγάπη μου σε έναν κόσμο καλλίτερο, ήρεμο, αξιοπρεπή και κοντά στο Θεό που λάτρευες”! Ξερρίζωσες την καρδιά μου και την πήρες μαζί σου, άγγελέ μου, Ντένη μου, ποιόν θα αγκαλιάζω, ποιόν θα φιλάω, ποιός θα με πειράζει”; ποιός θα μου λύνει όλα τα προβλήματα, ποιός θα είναι δίπλα μου, κοντά μου, αγκαλιά μου; γιατί για αυτούς τους τενεκέδες το Μητ΄σακο τον άχρηστο και το σκουλήκι τον Βασιλάκο έχασες τη ζωή σου;».

Πηγή