Τι αποκάλυψε το Happy Day.

Χαμός έχει προκληθεί τα τελευταία 24ωρα μετά την είδηση ότι υπάρχει φλερτ ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα καλύβα κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο «Survivor All Star». Μάλιστα, στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο προβλήθηκαν στιγμιότυπα με τα τρυφερά τετ α τετ των δύο διαγωνιζομένων.

Στο συμβούλιο του νησιού, κανένας τους δεν αρνήθηκε πως υπάρχει κάτι μεταξύ τους, ενώ τόνισαν πως δεν έχουν να απολογηθούν σε κανέναν για το τι συμβαίνει ανάμεσά τους.

Το γεγονός αυτό, ωστόσο, προκάλεσε αναστάτωση καθώς την ίδια ώρα, ο Bo έχει αποκαλύψει πως είναι ζευγάρι με την Καρολίνα Καλύβα, ενώ φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο λένε ότι ο Μάριος Πρίαμος βρίσκεται σε σχέση με γνωστή τραγουδίστρια και συγκεκριμένα την Ελευθερία Ελευθερίου.

Σήμερα το πρωί, μάλιστα, στην εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκε αποκλειστικά μια κοινή φωτογραφία του Μάριου Πρίαμου με την Ελευθερία Ελευθερίου.

«Το ρεπορτάζ μου μου λέει ότι η Ελευθερία Ελευθερίου ότι είναι όντως χάλια παρόλο που το Σάββατο την είδαμε στα μπουζούκια. Αυτή η φωτογραφία που εξασφαλίσαμε αποδεικνύει ότι είναι μαζί από τα Χριστούγεννα. Είναι και οι δύο Κύπριοι και είναι μαζί», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Πηγή