Η Πολυξένη Καράκογλου συνεχίζει τις χειμερινές της συναυλίες και επισκέπτεται το Σάββατο 4 Μαρτίου τα Τρίκαλα στη μουσική σκηνή “Σουίτα Art cafe” και το Σάββατο 11 Μαρτίου την Ελευσίνα στο μουσικό στέκι “Happy Donkey”.

Η νέα τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια με την παράσταση της αναζητά συνταξιδιώτες με γερό στομάχι για να βουτήξουν στο σήμερα και να ονειρευτούν το αύριο. Αυτή τη φορά με το πιάνο της και τον Νίκο Παπαναστασίου στο ακορντεόν, στην Ελευσίνα θα προστεθεί και ο Αλέξανδρος Δερμάνης στην κιθάρα, θα μας παρουσιάσει ένα μέρος από το πιο πρόσφατο άλμπουμ της «Σημεία Στίξης», τραγούδια από την προηγούμενη δισκογραφική της εργασία «Πολύχρωμες ζακέτες», τραγούδια από συμμετοχές της όπως το ξόρκι του Θοδωρή Τσάτσου , το «Ο άνθρωπος μπορεί» αλλά και επιλογές από την ελληνική (Θάνος Μικρούτσικος, Μίκης Θεοδωράκης, Λουκιανός Κηλαηδόνης, Γιάννης Παπαϊωάννου, Βασίλης Τσιτσάνης, Φοίβος Δεληβοριάς κ.ά.).

Το πρόγραμμα το έχει επιμεληθεί η ίδια.

Σουίτα Art cafe Σάββατο 4 Μαρτίου Στεφάνου Σαράφη 18, Τρίκαλα Τηλέφωνο κρατήσεων: 2431 020676 Είσοδος: 8 € προπώληση: 6€ καθημερινά στην Σουίτα art cafe Ώρα έναρξης: 22.00

Happy Donkey Σάββατο 11 Μαρτίου Παγκάλου 1 , Ελευσίνα Τηλέφωνο κρατήσεων: 2105562142 Είσοδος: 6 € Ώρα έναρξης: 22.00