Ο Papercut και ο Νίκος Μωραΐτης εισάγουν το brand new retro στην ελληνική δισκογραφία μέσα από το album «Ουρανοξύστης», με τη συμμετοχή σπουδαίων ερμηνευτών, που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Ο Papercut, ο πιο δυναμικός εκπρόσωπος της ηλεκτρονικής μουσικής και ο Νίκος Μωραΐτης, ο πιο καταξιωμένος στιχουργός της γενιάς του, ενώνουν τις δυνάμεις τους σ’ έναν κύκλο τραγουδιών αστικού τοπίου και ονειρικής ανάμνησης.

Ο «Ουρανοξύστης» ξεκινά και καταλήγει μ’ ένα instrumental, ενώ τα τραγούδια «ντύνουν» με τις σπουδαίες φωνές τους οι Δήμητρα Γαλάνη, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Γιώτα Νέγκα και Μυρτώ Βασιλείου, ενώ συμμετέχει ο Σταύρος Ξαρχάκος.

Προπομπούς του album αποτέλεσαν τα τραγούδια «Και T’ Άλλο Kαλοκαίρι» με ερμηνεύτρια την Δήμητρα Γαλάνη, «Πες Mου Πως Δεν Είναι Αργά» με ερμηνεύτρια την Άλκηστις Πρωτοψάλτη και τη συμμετοχή του Σταύρου Ξαρχάκου και «Και Μείναμε Άνθρωποι» με ερμηνεύτρια την Άλκηστις Πρωτοψάλτη, τα οποία αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το κοινό και τις ραδιοφωνικές συχνότητες. Σε λίγες ημέρες, θα «ντυθεί» με music video, σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου, ένα ακόμα τραγούδι, το «Οριστικά» που ερμηνεύει η Γιώτα Νέγκα.

Το album «Ουρανοξύστης» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, καθώς και σε μορφή CD στα καταστήματα πώλησης δίσκων.

Βρείτε το album στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής: Spotify: https://spoti.fi/3xY0TQ4 iTunes/Apple Music: https://apple.co/3SzoQqs Deezer: https://bit.ly/3Yb3hh8

Δείτε την album playlist: