Η Μορφούλα, η ταλαντούχα λαϊκή τραγουδίστρια που έχει ξεχωρίσει από τα πρώτα της βήματα, «μαγεύει» με τη νέα της επιτυχία, το «Δεν Θέλω Να Σε Θέλω», που συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό και «φρέσκο» video.

Τόσο το τραγούδι, όσο και το video, το οποίο μπήκε στα top trends του YouTube, κέρδισαν αμέσως την προσοχή του κοινού και τις εντυπώσεις.

1

Τα γυρίσματα του video έγιναν σ’ ένα escape room, με σκηνοθέτη τον Taso Xiarcho και την Μορφούλα να αλλάζει τέσσερα looks, το ένα πιο εντυπωσιακό από το άλλο και να μαγνητίζει τα βλέμματα με την σαγηνευτική παρουσία της.

3

2

Το «Δεν Θέλω Να Σε Θέλω», σε μουσική και στίχους του Πέτρου Ιακωβίδη, είναι το πρώτο τραγούδι της Μορφούλας που κυκλοφορεί από τη νέα δισκογραφική της στέγη, την Panik Platinum. Πρόκειται για ένα ερωτικό λαϊκό τραγούδι, που η Μορφούλα «απογειώνει» με την ιδιαίτερη φωνή και τα χαρακτηριστικά της γυρίσματα, το οποίο, μάλιστα, είχε αγαπηθεί πολύ πριν καν κυκλοφορήσει, καθώς η ταλαντούχα τραγουδίστρια το ερμηνεύει στις live εμφανίσεις της, δίπλα στον Νίκο Οικονομόπουλο και τον Γιώργο Λιβάνη.

Δείτε το music video: