Έχει ετοιμάσει ένα Uncensored πρόγραμμα γεμάτο ήχους από ελληνικό και ξένο ροκ.

O Κωνσταντίνος Παπαδάκης σε μια μοναδική live εμφάνιση στο Jack’s Lounge την Παρασκευή 17 Μαρτίου στις 22.30!

Ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης, ένας από τους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες της γενιάς του, θα τραγουδήσει στο Jack’s Lounge και θα ξεσηκώσει για άλλη μια φορά το κοινό όπως ξέρει να κάνει με μεγάλη επιτυχία.

Έχει ετοιμάσει ένα Uncensored πρόγραμμα γεμάτο ήχους από ελληνικό και ξένο ροκ.

Γνωστός για την αυθεντική σκηνική του παρουσία και την αμφίδρομη σύνδεσή του με τον κόσμο συνδυάζει με ένα μοναδικό τρόπο το τραγούδι και την πρόζα με φυσικούς, ηλεκτρονικούς και σύγχρονους ήχους δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο ξεχωριστό πρόγραμμα για τον θεατή.

Γεννημένος στην Αθήνα και με σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο Electric Music Production, βρέθηκε από πολύ νωρίς μαζί με την σχολική του μπάντα, σε ηλικία 16 ετών, στη μουσική σκηνή στο Σταυρό του Νότου για 3 χρόνια, παίζοντας κιθάρα και τραγουδώντας υπό την καθοδήγηση του Σάκη Τσιλίκη.

Ακολούθησε η πορεία του ως DJ σε μεγάλα club σε Ελλάδα, Κύπρο & Τουρκία, ξεκινώντας παράλληλα τη συνεργασία του με τον Γιώργο Σαμπάνη, όπου μαζί με την μπάντα του από το Σταυρό του Νότου έστησε το πρόγραμμα για τα live του.

Συλλέγοντας εμπειρία από όλο το φάσμα της μουσικής, και έχοντας περάσει αρκετό χρόνο στα στούντιο με παραγωγούς, στιχουργούς και συνθέτες, πλέον κάνει τις δικές του παραγωγές στην ηλεκτρονική μουσική αλλά και συμπαραγωγές με διάφορους καλλιτέχνες.

Μαζί του επί σκηνής: Drums: Renos Lialioutis Bass: George Kritharis Keys: Stratos Stratos Guitar: Takis Foitos Guitar: Panos Zorg

Πληροφορίες / Κρατήσεις: 2109690343 / 2114050001 Γούναρη 85, Άνω Γλυφάδα