Ο Σπύρος Παρασκευάκος εμφανίζεται την Παρασκευή 12 Μαΐου στο Concerto Artistic Cafe, και λίγο πριν ολοκληρώσει το νέο του δίσκο, μας παρουσιάζει ένα πρόγραμμα εφ΄ όλης της ύλης.

Τραγούδια από τη δισκογραφία του, τις θεατρικές παραστάσεις και επιλεγμένες διασκευές που αγαπά, ερμηνευμένα από τον ίδιο.

Συναντιέται επί σκηνής με τον κιθαρίστα, τραγουδοποιό και ερμηνευτή Harry Huta.

Ηλεκτρικές κιθάρες, σύνθια, λούπες, πιάνο και μπιτ σε ένα μουσικό κόσμο που ακροβατεί ανάμεσα στο όνειρο και τον εφιάλτη. Ανάμεσα στην πραγματικότητα και το παραμύθι. Από το φυσικό ήχο στον ηλεκτρισμό. Από τη σιωπή στη φασαρία και πάλι πίσω!

Παρέα με τα τραγούδια του Σπύρου από τα albums «Απ’ το μηδέν» και «Τρίτη έξοδος» θα ακουστούν και διασκευές τραγουδιών από την ελληνική (Ο κηπουρός, Χρυσαλιφούρφουρο) αλλά και την παγκόσμια δισκογραφία. Κυρίως επιλογές τραγουδιών από αγαπημένους του τραγουδοποιούς όπως οι Παύλος Παυλίδης, Amy Winehouse, Νικόλας Άσιμος και άλλοι.

Concerto Artistic Cafe Παρασκευή 12 Μαΐου Μάγιερ 18, Αθήνα (στο ισόγειο του Εθνικού Ωδείου) Κρατήσεις: 210 5243330, 6970125238 Ώρα έναρξης: 21.00 Είσοδος: 6€