Στις 25 Μαΐου Η ΜΙΚΡΗ ΓΟΡΓΟΝΑ (THE LITTLE MERMAID) η νέα, φιλόδοξη και εντυπωσιακή live-action ταινία της Disney σε σκηνοθεσία του οραματιστή Rob Marshall έρχεται να πλημμυρίσει με τραγούδι, συναίσθημα, χρώμα και περιπέτεια τη μεγάλη οθόνη σε μια διαφορετική υπερπαραγωγή για μικρούς και μεγάλους!

Στην ελληνική μεταγλώττιση, η όμορφη γοργόνα Άριελ, η πρωταγωνίστρια στον καθηλωτικό υποβρύχιο κόσμο του κλασικού παραμυθιού του Hans Christian Andersen που θέλει να γνωρίσει τον κόσμο τον ανθρώπων, έχει τη μαγική φωνή της ταλαντούχας μουσικού Μαρίνας Σάττι, η οποία είχε δανείσει τη φωνή της και στη Βαϊάνα της ομώνυμης ταινίας της Disney.

Όπως δήλωσε η ίδια η τραγουδίστρια και συνθέτρια στο λογαριασμό της στο Instagram:

«Είχα πει ότι μετά τη Βαϊάνα δεν θα ξαναέκανα κάτι τέτοιο αλλά ήρθε αυτή η πρόταση που με συγκίνησεεεε και μου θύμισε το κόλλημα των παιδικών μου χρόνων και την πρώτη ταινία που είδα ποτέ στο σινεμά. Ήταν μια μεγάλη πρόκληση για μένα σε αυτή τη φάση της ζωής μου να ξανατραγουδήσω έτσι, κι η εμπειρία ήταν μοναδική. Με μεγάλη χαράαααα κι υπερηφάνειαααα λοιπόν σας ανακοινώνω ότι θα χαρίσω τη φωνή μου σ’αυτή τη γοργόνα, μια γοργόνα αλλιώτικη από τις άλλες που κάνει πάντα το δικό της! Ελπίζω να το απολαύσετε κι εσείς όσο κι εμείς! 25 Μαΐου στους κινηματογράφους #thelittlemermaid»

Δείτε τη σχετική ανάρτηση