Τους στίχους και τη μουσική του «Και τι να κάνω» υπογράφει ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος, ένας από τους πιο ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους λαϊκούς τραγουδιστές της νεότερης γενιάς, παρουσιάζει το νέο single του, «Και τι να Κάνω», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Platinum.

Με τη βαθιά αισθαντική χροιά του, ο Γιάννης Ξανθόπουλος, που σε ηλικία 16 ετών κατέκτησε την πρώτη θέση στο talent show «Rising Star» κερδίζοντας τις καρδιές και τις εντυπώσεις του κοινού, ερμηνεύει ένα ανεβαστικό τσιφτετέλι.

Τους στίχους και τη μουσική του «Και τι να κάνω» υπογράφει ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Το «Και τι να κάνω» συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video, σε σκηνοθεσία των Pickcodes στο οποίο περιγράφεται μία έντονη ιστορία αγάπης με ανατρεπτικό τέλος.

Αυτή την περίοδο, ο Γιάννης Ξανθόπουλος, εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Fantasia, στο πλευρό του Πέτρου Ιακωβίδη και της Λένας Ζευγαρά, σε μία εκρηκτική συνεργασία που έχει ήδη γίνει το στέκι του καλοκαιριού.

Βρείτε το «Και τι να κάνω» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής: Spotify: https://spoti.fi/42pA4lq iTunes/ Apple Music: https://apple.co/3nO9pQe Deezer: https://bit.ly/41oFg7Z