Ο Γιώργος Λιβάνης συνεχίζει τα επιτυχημένα δισκογραφικά του βήματα και χαρίζει άλλο ένα μοναδικό single που ξεσηκώνει… «Όλη Την Ελλάδα»!

Ο αγαπημένος λαϊκός ερμηνευτής μας βάζει σε καλοκαιρινή και χορευτική διάθεση μέσα από ένα ρυθμικό τραγούδι που παρασύρει από το πρώτο άκουσμα, σε μουσική Χρήστου Σαντικάϊ και στίχους Βαγγέλη Κωνσταντινίδη.

Το «Όλη την Ελλάδα» ξεχώρισε στην προτίμηση του κοινού από την πρώτη ραδιοφωνική μετάδοση και κατέκτησε υψηλές θέσεις στο ραδιοφωνικό Airplay. Παράλληλα, έχει σχεδόν 1 εκατομμύριο YouTube Views σε λιγότερο από ένα μήνα από την κυκλοφορία του, ενώ την ίδια στιγμή, σαρώνει και σε digital streams σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα!

Το «Όλη Την Ελλάδα» που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, συνοδεύεται από ένα super ανεβαστικό και γεμάτο θετική διάθεση video, που σκηνοθέτησαν ο Steven Airth και ο Spiros Kapsilis. Αξίζει να σημειώσουμε, ότι το Music video βρέθηκε αμέσως με την κυκλοφορία του στα top trends του YouTube.

Αυτή την περίοδο, ο Γιώργος Λιβάνης, μετά το τέλος των εμφανίσεών του στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου στο Fantasia, έχει ξεκινήσει την καλοκαιρινή του περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε το music video: