Πλέον, οι ΜΕΛΙSSES ετοιμάζονται για τις χειμερινές τους εμφανίσεις στο «Έναστρον», για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, όπου θα υποδεχθούν τον Σάκη Ρουβά.

Οι ΜΕΛΙSSES, το no1 συγκρότημα της χώρας, μας χαρίζουν ακόμα μία φορά συναρπαστικές μουσικές στιγμές, με την πρόσφατη επιτυχία τους «30 – 40 (Oh Yes I Do)» να έχει κατακτήσει τα charts, τα ραδιόφωνα και τις καρδιές του κόσμου.

Αμέσως μόλις κυκλοφόρησε, το «30 – 40 (Oh Yes I Do)» έγινε αγαπημένο τραγούδι του κοινού και βρέθηκε στο New Music Friday, την πιο σημαντική λίστα του Spotify για τις νέες κυκλοφορίες. Σε περίπου ένα μήνα έγινε χρυσό σε ψηφιακές πωλήσεις, ενώ παραμένει σταθερά σε ανοδική τροχιά στα digital streams, ξεπερνώντας, αυτή τη στιγμή, τα 9 εκατομμύρια.. Εξίσου σαρωτική είναι η πορεία του και στο YouTube, όπως συμβαίνει κάθε φορά με τις ΜΕΛΙSSES: το ευρηματικό video, στο οποίο οι ΜΕΛΙSSES ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο και γεφυρώνουν το χθες με το σήμερα, έμεινε «καρφωμένο» επί εβδομάδες στο top3 των trends του YouTube, όπου μετρά πάνω από 5 εκατομμύρια views σε σχεδόν 5 μήνες.

Παράλληλα, το «30 – 40 (Oh Yes I Do)», έχει κατακτήσει και το ραδιοφωνικό Airplay αφού βρίκσεται στην κορυφή του Official IFPI Airplay Chart by Media Inspector τόσο στο ελληνικό όσο και στο μεικτό ρεπερτόριο, όπου και παραμένει εδώ και 9 εβδομάδες!

Το φετινό καλοκαίρι, το no1 συγκρότημα της χώρας έκανε μία από τις πιο επιτυχημένες περιοδείες σε Ελλάδα και Κύπρο, πραγματοποιώντας, μεταξύ άλλων, sold out εμφανίσεις στα μεγαλύτερα και ιστορικά θέατρα Αθήνας και Θεσσαλονίκης (θέατρο Ηρώδου Αττικού, θέατρο Πέτρας, θέατρο Γης). Πλέον, οι ΜΕΛΙSSES ετοιμάζονται για τις χειμερινές τους εμφανίσεις στο «Έναστρον», για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, όπου θα υποδεχθούν τον Σάκη Ρουβά.

Δείτε το video:

Βρείτε το «30 – 40» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής: Spotify: https://spoti.fi/3I5qmwp iTunes/Apple Music: https://apple.co/42R6cyj Deezer: https://bit.ly/42KJx6A