Ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο πιο επιτυχημένος και επιδραστικός ερμηνευτής και δημιουργός της γενιάς του, επανέρχεται δυναμικά και μας χαρίζει ακόμα μία επιτυχία με τη μοναδική μουσική του υπογραφή, το «Αχ Καρδούλα Μου» που κυκλοφορεί από την Panik Records!

Το «Αχ Καρδούλα Μου», σε μουσική και στίχους του ίδιου του Πέτρου Ιακωβίδη, είναι ένα ανεβαστικό ερωτικό τραγούδι, με την ξεχωριστή κι αισθαντική ερμηνεία του, με το οποίο συνεχίζει το προσωπικό του σερί των μεγάλων επιτυχιών.

Το τραγούδι αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό και ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay κατακτώντας για ακόμα μία φορά κορυφαίες θέσεις στο Official IFPI Airplay Chart by Media Inspector, ενώ μόλις κυκλοφόρησε έγινε cover και μπήκε στην κορυφή του New Music Friday, της σημαντικότερης λίστας του Spotify για τις νέες κυκλοφορίες, την ίδια στιγμή, που έχει εκατοντάδες χιλιάδες digital streams.

Παράλληλα, το κινηματογραφικής αισθητικής και ρομαντικό music video, γυρισμένο σε ξεχωριστής ομορφιάς locations, σε σκηνοθεσία του Steven Airth και του Spiros Kapsilis, μετράει σήμερα πάνω από 1,3 εκατομμυρία YouTube Views, σε μόλις ένα μήνα από την κυκλοφορία του, ενώ παράλληλα, κατέκτησε κορυφαίες θέσεις στα μουσικά Trends του YouTube αμέσως μόλις κυκλοφόρησε!

Αυτή την περίοδο ο Πέτρος Ιακωβίδης σαρώνει στις sold out εμφανίσεις του με τη Λένα Ζευγαρά στο Fantasia κάθε Παρασκευή και Σάββατο σε μία εκρηκτική συνεργασία που θα γίνει το στέκι του καλοκαιριού!

Δείτε το music video: