Η Ιουλία Καλλιμάνη, η καλλιτέχνιδα – φαινόμενο που μονοπωλεί το ενδιαφέρον συγκεντρώνοντας εκατομμύρια views στο YouTube και κάνοντας sold out εμφανίσεις, έρχεται λίγους μήνες μετά την επιτυχία που σημείωσε με το medley «Ενοικιάζεται – Περαστικά (Club των Ερωτευμένων)», μ’ ένα τραγούδι που έχει γίνει σύνθημα… το «Εφτά στα Εφτά – 7/7»!

Το «Εφτά στα Εφτά – 7/7», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, είναι ένα ελαφρολαϊκό τραγούδι στο γνώριμο ύφος της αγαπημένης ερμηνεύτριας το οποίο απογειώνεται μέσα από τη μοναδικότητα της φωνή της, με αποκορύφωμα ένα στίχο – «έκπληξη». Από την πρώτη στιγμή, το τραγούδι αγαπήθηκε από το κοινό και ξεχώρισε στο ραδιοφωνικό airplay κατακτώντας κορυφαίες θέσεις στα Airplay Charts, ενώ εκτοξεύτηκε στις πρώτες θέσεις των trends του YouTube, όπου και παραμένει, μετρώντας, παράλληλα, πάνω από 5,1 εκατομμύρια views. Την ίδια στιγμή το «Εφτά στα Εφτά – 7/7» σαρώνει και σε digital streams, έχοντας συγκεντρώσει αυτή τη στιγμή σχεδόν ένα εκατομμύριο.

Στη μουσική συναντάμε για ακόμη μία φορά, τον καταξιωμένο Μιχάλη Τουρατζίδη, τον δημιουργό τον μεγαλύτερων smash-hits των τελευταίων ετών και «οδηγό» της Ιουλίας Καλλιμάνη, ενώ τους στίχους υπογράφει με τη «μαγική» της πέννα η Jenny Tsiko.

Το «Εφτά στα Εφτά 7/7» συνοδεύεται από εικόνα υπό τη σκηνοθετική ματιά του Άλεξ Κωνσταντινίδη. Στο music video βλέπουμε την ερμηνεύτρια να παρασύρει με τον ρυθμό της τους θαμώνες του «Tokyo Theater» Η Ιουλία Καλλιμάνη ολοκληρώνοντας τις sold out εμφανίσεις της στην Αθήνα, έχει ήδη ξεκινήσει την καλοκαιρινή της περιοδεία σε Ελλάδα και εξωτερικό!

Δείτε το music video: