Η Ελένη Φουρέιρα, η κορυφαία pop star των no1 επιτυχιών και των μεγάλων ρεκόρ, που έχουν ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας, επανέρχεται δυναμικά με το νέο single «Oh Mami», που κυκλοφορεί από την Panik Records!

Το «Oh Mami», στο οποίο συμμετέχει ο Mc Daddy, ένας από τους πιο hot καλλιτέχνες της rap/ trap σκηνής, είναι μία μοντέρνα παραγωγή, με catchy στίχους και το ξεχωριστό ταπεραμέντο της Ελένης Φουρέιρα. Αμέσως μόλις κυκλοφόρησε, το τραγούδι έγινε εξώφυλλο και μπήκε στην πρώτη θέση του New Music Friday, της πιο σημαντικής λίστας του Spotify με τις νέες κυκλοφορίες.

Το «Oh Mami», σε μουσική Teo Tzima και στίχους Teo Tzima και Mc Daddy, είναι τώρα διαθέσιμο στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, ενώ σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει στο YouTube το εντυπωσιακό video του.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται για την επιστροφή της στη σκηνή, μέσα από την «εκρηκτική» περιοδεία «Reborn Tour», μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών της Panik Live, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η αρχή του «Reborn Tour» θα γίνει το επόμενο Σάββατο, 27 Μαΐου, από την Αθήνα και το Κατράκειο Θέατρο. Μαζί της ο FY. Special guests οι Trannos και Hawk. Στα decks ο DJ Bobito. Opening acts o Μίλτος Χαρόβας και ο Louis Georgiou. Εισιτήρια στο viva.gr

Βρείτε το «Oh Mami» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:

Spotify: https://spoti.fi/3BJXeag iTunes/Apple Music: https://apple.co/3BLv12R Deezer: https://bit.ly/43aSpTf