O Τάσος Σκούρας την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στο Rockwood με special guest τον Doug James.

Μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του τραγουδιού “Ι’m Gonna be the blues” επιστρέφει στα μουσικά δρώμενα της πόλης με ένα διαφορετικό live αυτή την φορά. Τον έχουμε γνωρίσει από τις συνεργασίες του με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως ο Αντώνης Τουρκογιώργης, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Σάκης Μπουλάς, οι Socrates, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Λάκης Παπαδόπουλος και άλλοι.

Το live συμπεριλαμβάνει τραγούδια από το προσωπικό του ρεπερτόριο και επιλογές αγαπημένων τραγουδιών της blues και rock σκηνής. Στην σκηνή τον πλαισιώνουν οι εξαιρετικοί μουσικοί και συνοδοιπόροι του στις ζωντανές εμφανίσεις: Κωστής Βήχος (μπάσο, φωνητικά), Γιώργος Λιβαδάς(τύμπανα).

Μαζί του ως guest ο γνωστός Αμερικάνος σαξοφωνίστας Doug James, με τον οποίο θα βρεθούν για πρώτη φορά στο stage και θα τζαμάρουν.

O Doug James είναι γνωστός Αμερικανός σαξοφωνίστας, τραγουδοποιός, ενορχηστρωτής και παραγωγός της Rhythm & Blues μουσικής. Κατά τη διάρκεια της 50ετούς καριέρας του, έχει συνοδεύσει στη σκηνή σημαντικούς μουσικούς της Βlues, συμπεριλαμβανομένων των Eric Clapton, Robert Plant, Muddy Waters, Stevie Ray Vaughan, Freddie King, Jimmy Witherspoon, Eddie “Cleanhead” Vinson, Big Joe Turner, LaVern Baker, Helen Humes, Colin James, Charlie Musselwhite, Junior Walker κ.α. Έχει κυκλοφορήσει 4 προσωπικά albums και έχει συμμετάσχει ως recording artist σε πολλά albums διάσημων καλλιτεχνών, όπως οι Roomful of Blues, Pat Benatar, Fabulous Thunderbirds, Jimmie Vaughan, Duke Robillard, Joe Louis Walker, Colin James και πολλοί άλλοι. Έχει υπάρξει 5 φορές υποψήφιος για βραβείο Grammy και του έχει απονεμεθεί το βραβείο W.C. Handy.