Την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, ο Στέφανος έρχεται για πρώτη φορά στο Faust για ένα δυνατό live, με ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις και αγαπημένα τραγούδια.

O Στέφανος παρά το νεαρό της ηλικίας του διαθέτει μια ιδιαίτερα χαρακτηριστική και γεμάτη φωνή.

Γράφει ο ίδιος μουσική και στίχους δίνοντας στα τραγούδια του μια χροιά η οποία χαρακτηρίζει και τον ήχο των ζωντανών του εμφανίσεων.

O Στέφανος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε το μουσικό του ταξίδι στην ηλικία των 8 ετών, όταν και άρχισε η ενασχόλησή του με το πιάνο. Έχει συγκεντρώσει βραβεία σύνθεσης και ερμηνείας ως έφηβος συμπεριλαμβανομένου και του βραβείου Καλύτερης Πρωτότυπης Σύνθεσης της Βουλής των Ελλήνων, ενώ το 2017 εμφανίστηκε στο φεστιβάλ του River Party, το μεγαλύτερο καλοκαιρινό φεστιβάλ στην Ελλάδα, στην ηλικία των 18 ετών μετά τη νίκη του στο διαγωνισμό για νέους καλλιτέχνες.

Τα τραγούδια του πραγματεύονται την αγάπη, τις παρεξηγήσεις, την απογοήτευση και τις δυσκολίες των ανθρώπινων σχέσεων, πάντα με μια αίσθηση ελπίδας.

Ο Στέφανος συμμετείχε στο The Voice of Greece 2018, στην 3η σεζόν του στην Ελλάδα, ως μέλος της ομάδας του Κωστή Μαραβέγια όπου έφτασε μέχρι και τη φάση των “Knockouts”.

Το 2020 υπέγραψε το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο με την Walnut Entertainment.