Η Βασιλική Μιχαλοπούλου μας προσκαλεί στη μουσική σκηνή του Faust, την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, για να μας συστήσει τα τραγούδια του νέου της album που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό, σε μουσική και στίχους του Γιώργου Καψάσκη.

Η Βασιλική θα μας ξεσηκώσει με το πρώτο της προσωπικό single «Απ’ το λίγο που σε ξέρω» αλλά και θα μας ταξιδέψει σε παλιά και καινούρια αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου.

Από τον Φοίβο Δεληβοριά και τον Θανάση Παπακωνσταντίνου έως τους Hooverphonic και τους Vaya Con Dios και από τον Γιώργο Ζαμπέτα και τον Θέμη Καραμουρατίδη έως τον Goran Bregovic και τους Florence + The Machine, η Βασιλική μέσα από τη χαρακτηριστική της ερμηνεία και τον ξεχωριστό ήχο της μπάντας της μας υπόσχεται μία δυνατή μουσική εμπειρία.

Μαζί της, ο Αντώνης Παλαμάρης στο πιάνο, τα πλήκτρα και την ενορχήστρωση, ο Γιώργος Δράκος στην κιθάρα και τα φωνητικά, ο Χρήστος Χλιούρας στα τύμπανα, ο Μάριος Μαρνελάκης στο μπάσο και ο Γιώργος Κάστανος στο σαξόφωνο. Η φωτογραφία της αφίσας είναι του Μιχαήλ Ρίζου.

Ακούστε το τραγούδι «Απ’ το λίγο που σε ξέρω» και δείτε το video clip στο YouTube:

Ώρα έναρξης | 22:00 Doors Open: 21:30 Είσοδος: 9 ευρώ Faust Bar – Theatre – Arts: Αθηναΐδος 12, Αθήνα Τηλ. Κρατήσεων | 210 32 34 095