Ο Δημήτρης Μπάσης παρουσιάζει τη νέα του επιτυχία «Τα Σημάδια Σου», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen και συνοδεύεται από ένα συγκλονιστικό music video.

Με τη χαρακτηριστική κι αγαπημένη χροιά του, ο Δημήτρης Μπάσης ερμηνεύει ένα μοναδικό και δυναμικό τραγούδι που ξεχωρίζει από το πρώτο άκουσμα. Τους στίχους υπογράφει ο Νίκος Μωραΐτης, ο πιο καταξιωμένος στιχουργός της γενιάς του και τη μουσική ο ταλαντούχος νεαρός συνθέτης Νικόλας Μαυρέσης, δύο δημιουργοί με τους οποίους ο καταξιωμένος λαϊκός ερμηνευτής συνεργάστηκε και στο απόλυτα επιτυχημένο ντουέτο με τον Χρήστο Μάστορα, «Ένα Λεπτό».

«Τα Σημάδια Σου» μεταφέρονται στις οθόνες μας μέσα από ένα καθηλωτικό music video, που ξεδιπλώνει μία συγκινητική ανθρώπινη ιστορία αγάπης, αφοσίωσης, πάλης και απώλειας για τα σκληρά παιχνίδια που επιφυλάσσει η ζωή, με τον Δημήτρη Μπάση σε ρόλο μουσικού αφηγητή. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Mike Marzz.

Παράλληλα με το νέο δισκογραφικό του βήμα, ο Δημήτρης Μπάσης συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Baraonda Music Hall», όπου κάθε Σάββατο παρουσιάζει ένα μοναδικό πρόγραμμα με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία κι αγαπημένα τραγούδια μεγάλων δημιουργών.

Βρείτε «Τα Σημάδια Σου» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:

https://bfan.link/ta-simadia-sou

Δείτε το music video: