Οι συναυλίες, που έγιναν υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Μιχάλη Κουμπιού, ηχογραφήθηκαν και θα κυκλοφορήσουν από την Panik Oxygen.

Μέσα από δύο «μαγικές» συναυλίες, με σπουδαίους ερμηνευτές, που παρακολούθησαν πάνω από 6.000 θεατές στο «Christmas Theater», παρουσιάστηκαν τα τραγούδια του Νίκου Μωραΐτη, του στιχουργού με τις περισσότερες επιτυχίες της εποχής μας και την πιο πολυδιάστατη παρουσία στον χώρο του ελληνικού τραγουδιού τα τελευταία 25 χρόνια.

Δήμητρα Γαλάνη, Γλυκερία, Στάθης Δράκος, Κώστας Μακεδόνας, Ρένα Μόρφη, Γιώτα Νέγκα, Mαρία Παπαγεωργίου, Μίλτος Πασχαλίδης, Αντώνης Ρέμος και Μιχάλης Χατζηγιάννης ήταν οι καλλιτέχνες που ανέβηκαν στη σκηνή κι έδωσαν φωνή στους στίχους του Νίκου Μωραΐτη. Αλλά και εκτός προγράμματος o Γιώργος Καραδήμος, ο Νίκος Μερτζάνος και ο πρωτοεμφανιζόμενος Δημήτρης Τσιακανίκας.

«Τα Χάρτινα», «Χέρια Ψηλά», «Δεν Έχω Πολλά», «Σπασμένα Κομμάτια Της Καρδιάς», «Και Πάλι Παιδί», «Πόσες Χιλιάδες Καλοκαίρια», «Κάτι Ελλάδες», «Εκατό Φορές Κομμάτια», «Αντικριστά», «Δε Φεύγω», «Τα Σάββατα», «Δε Μιλώ Για Μια Νύχτα Εγώ», «Αντίθετα Πια», ήταν μερικά από τα τραγούδια που ακούστηκαν, τραγούδια που έχουν κατακτήσει τις καρδιές του κόσμου. Ανάμεσα στις δυνατές εκπλήξεις ο Αντώνης Ρέμος στο τραγούδι «Ο Άγγελός Μου», ο Μίλτος Πασχαλίδης στο «Σβήσε Το Φεγγάρι», η Γλυκερία στο «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή» και η Γιώτα Νέγκα στο «Ένα Φιλί» της Χάρις Αλεξίου.

Εκτός από solo εμφανίσεις, οι καλλιτέχνες «συνομίλησαν» μεταξύ τους μέσα από ντουέτα, στα οποία ενώθηκαν διαφορετικοί μουσικοί κόσμοι. Μία ξεχωριστή στιγμή ήταν όταν ο Αντώνης Ρέμος και ο Μίλτος Πασχαλίδης τραγούδησαν μαζί το «Μπορεί Να βγω», μέσα από τον απογειωτικό ήχο της ορχήστρας με τις ενορχηστρώσεις του Γιάννη Δίσκου.

Η αυλαία έπεσε με τον Νίκο Μωραΐτη στη σκηνή και όλους τους καλλιτέχνες μαζί να ερμηνεύουν το «Σβήσε Το Φεγγάρι». Η φωνή του Δημήτρη Μητροπάνου ακούστηκε ξαφνικά από τα ηχεία και άπλωσε στον κατάμεστο χώρο τη συγκίνηση, με τους θεατές να χειροκροτούν όρθιοι.

Οι συναυλίες, που έγιναν υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Μιχάλη Κουμπιού, ηχογραφήθηκαν και θα κυκλοφορήσουν από την Panik Oxygen.