Η Βασιλική Μιχαλοπούλου επιστρέφει στη μουσική σκηνή του Faust, την Παρασκευή 10 Μαΐου για να μας ξεσηκώσει για άλλη μία φορά με το live και τη ζωντάνια της.

Με ένα ολοκαίνουριο κομμάτι στο ρεπερτόριό της, το «Περιμένω», σε μουσική και στίχους του Γιώργου Καψάσκη, προάγγελο του πρώτου της προσωπικού δίσκου, το ήδη αγαπημένο «Απ’ το λίγο που σε ξέρω» με το οποίο μας συστήθηκε, αλλά και δυνατές διασκευές παλιών και καινούργιων αγαπημένων τραγουδιών του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, η Βασιλική μας συστήνει το δικό της μουσικό κόσμο.

Από τον Φοίβο Δεληβοριά και τον Θανάση Παπακωνσταντίνου έως τους Hooverphonic και τους Vaya Con Dios και από τον Γιώργο Ζαμπέτα και τον Θέμη Καραμουρατίδη έως τον Goran Bregovic και τους Florence + The Machine, η Βασιλική μέσα από τη χαρακτηριστική της ερμηνεία και τον ξεχωριστό ήχο της μπάντας της, μας υπόσχεται μία ξεχωριστή μουσική εμπειρία.

Μαζί της, ο Αντώνης Παλαμάρης στο πιάνο, τα πλήκτρα και την ενορχήστρωση, ο Γιώργος Δράκος στην κιθάρα και τα φωνητικά, ο Χρήστος Χλιούρας στα τύμπανα, ο Μάριος Μαρνελάκης στο μπάσο και ο Γιώργος Κάστανος στο σαξόφωνο. Η φωτογραφία της αφίσας είναι του Μιχαήλ Ρίζου.

Ακούστε το τραγούδι «Απ’ το λίγο που σε ξέρω» και δείτε το videoclip

Ακούστε το τραγούδι «Περιμένω» και δείτε το Official Lyric Video

Ώρα έναρξης | 22:00 DoorsOpen: 21:30

Είσοδος: 10 ευρώ

Faust Bar – Theatre – Arts: Αθηναΐδος 12, Αθήνα

Τηλ. Kρατήσεων| 210 32 34 095