Οι μοναδικοί Vaya Con Dios, το βελγικό group που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ευρωπαϊκή μουσική και ο ξεχωριστός ερμηνευτής Θοδωρής Βουτσικάκης με τις σπουδαίες εμφανίσεις και συνεργασίες, παρουσιάζουν έναν διεθνή ύμνο για τη γυναίκα, το δίγλωσσο ντουέτο «Una Mujer / Μια Γυναίκα».

To «Una Mujer» είναι ένα από τα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο πρόσφατο album των Vaya Con Dios «Shades Of Joy», το πρώτο τους album εδώ και 20 χρόνια, με την Dani Klein στα υπέροχα φωνητικά.

Στο ντουέτο, που κυκλοφορεί, από την Panik Oxygen και την CNR Records, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Της Γυναίκας, οι συναρπαστικές ερμηνείες της Dani Klein και του Θοδωρή Βουτσικάκη «συναντιούνται» σ’ ένα μοναδικό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Τους ελληνικούς στίχους έγραψε η σπουδαία Λίνα Νικολακοπούλου.

Το «Una Mujer/ Μια Γυναίκα» υπογραμμίζει, στα ισπανικά και στα ελληνικά, τη διττή και δυναμική φύση της γυναίκας και στέλνει το μήνυμα της γυναικείας ενδυνάμωσης.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video, με πρωταγωνιστές τους δύο ερμηνευτές, που γυρίστηκε στην Αθήνα. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Γιάννης Παπαδάκος.

Βρείτε το «Una Mujer / Μια Γυναίκα» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:

https://bfan.link/una-mujer-mia-gynaika Δείτε το video: