Μετά τα ρεκόρ στις προπωλήσεις, ήρθαν και τα ρεκόρ στο Box Office.

Προτού ακόμη ολοκληρωθεί η πρώτη εβδομάδα προβολής της, η ταινία των UNBOXHOLICS «ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ» ξεπέρασε ήδη τις 100.000 εισιτήρια.

Tο ψυχολογικό θρίλερ σε σενάριο και σκηνοθεσία των Σάκη και Αλέξανδρου Καρπά με πρωταγωνιστές τους Σάκη Καρπά και Φωτεινή Λεβογιάννη, που κυκλοφόρησε την προηγούμενη Πέμπτη 25 Απριλίου σε διανομή ROSEBUD.21, με την δυναμική υποστήριξη του ΓΕΡΜΑΝΟΥ και της Digital Minds, έδωσε μια νέα πνοή στις κινηματογραφικές αίθουσες της Ελλάδας και της Κύπρου.

Η εντυπωσιακή της πορεία, θα συνεχιστεί -στον ίδιο αριθμό αιθουσών- και την επόμενη εβδομάδα, με την ίδια αμείωτη επιτυχία.

ΣΥΝΟΨΗ Μακριά από τον πολιτισμό, σε ένα παγωμένο δάσος στην αφιλόξενη πλαγιά ενός βουνού, μια ομάδα ερευνητών δέχεται επίθεση από μια απροσδιόριστη φιγούρα. Μοναδική διασωθείσα, μια νεαρή βιολόγος η οποία βρίσκει καταφύγιο στην απομονωμένη καλύβα ενός μυστήριου άντρα. Μαζί, θα ξεκινήσουν ένα αποκαλυπτικό ταξίδι στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής. Τι βρίσκεται άραγε στη σκοτεινή καρδιά του δάσους;

Δείτε το τρέιλερ:

Σκηνοθεσία: Σάκης Καρπάς, Αλέξανδρος Καρπάς Σενάριο: Σάκης Καρπάς, Αλέξανδρος Καρπάς Ηθοποιοί: Σάκης Καρπάς, Φωτεινή Λεβογιάννη Μοντάζ: Σάκης Καρπάς, Αλέξανδρος Καρπάς Φωτογραφία: Αλέξανδρος Καρπάς Sound Design: Number Nine Productions

Μουσική: Unboxholics MAIN THEME: Kid Moxie

Παραγωγή: Unboxholics / Second Floor Studio

Διάρκεια: 87 λεπτά Διανομή: Rosebud .21