«Αυτό είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν».

Τη Μαρία Καλάβρια συνάντησαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών το βράδυ της Τετάρτης (1/2) και ρωτήθηκε για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος έχει γίνει μπαμπάς. Να θυμίσουμε πως οι δυο τους υπήρξαν για χρόνια ζευγάρι και συνεργάτες.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, έχω μιλήσει με τον Δημήτρη. Θα είναι πολύ καλός μπαμπάς. Είναι κάτι που το ήθελε πάρα πολύ και σίγουρα ταιριάζουν με την Ιωάννα, όπως έχω ξαναπεί. Να χαίρονται το παιδάκι τους, να είναι ευτυχισμένοι, τους εύχομαι τα καλύτερα. Δεν το είδα το μωράκι, δεν ξέρω σε ποιον μοιάζει, δεν το έχω παρακολουθήσει αλλά και οι δύο είναι πολύ όμορφοι, οπότε και το μωρό θα είναι», ανέφερε αρχικά η Μαρία Καλάβρια.

Όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε, αν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε εκφράσει την επιθυμία του να γίνει μπαμπάς, όταν ήταν ζευγάρι, η ίδια αρνήθηκε να απαντήσει: «Είναι μια ερώτηση που δεν θέλω να απαντήσω γιατί είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν».

Ακόμα, η Μαρία Καλάβρια αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που πέρασε τις γιορτές και χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο: «Την ημέρα των Χριστουγέννων είχα μπει στο νοσοκομείο γιατί είχα ένα πρόβλημα με το στομάχι μου. Ευτυχώς όλα μια χαρά».

Πηγή