Μίλησε για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα και όχι μόνο.

Η Φωτεινή Αθερίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» και μίλησε στη Τζένη Θεωνά για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα αλλά και τον γιο τους, Θοδωρή.

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους, αποκάλυψε πού γνωρίστηκαν αλλά και πώς κατάφεραν μετά από αρκετά χρόνια να γίνουν ζευγάρι. Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Τον είχα ερωτευτεί πάρα πολύ στη σχολή το 2011, έκοβα τις φλέβες μου. Έγραφα τραγούδια εννοείται για εκείνον. Αυτός ήταν μπάρμαν, δύο μέτρα και δεν ήθελε και πολύ σχέσεις, οπότε μου έλεγε ότι είμαστε φίλοι. Πέρασαν τρία χρόνια έρωτα, ο οποίος δεν εξελισσόταν σε σχέση, και κάποια στιγμή κουράστηκα, βαρέθηκα και έφυγα.

Τότε, αυτός τρελάθηκε και μετά άλλα τρία χρόνια με κυνηγούσε αυτός και εγώ ερωτευόμουν άλλους. Μετά απ’ όλο αυτό το κύμα είπα να τα φτιάξουμε για να δω πώς θα είναι. Τα φτιάξαμε ελάχιστα και σε αυτό το ελάχιστα έμεινα έγκυος. Σκεφτόμασταν μήπως δεν το κρατήσουμε γιατί ήμασταν μέσα στην ανασφάλεια αλλά το κρατήσαμε», δήλωσε η Φωτεινή Αθερίδου.

Πηγή