Τι μήνυμα του έστειλε;

Η ομάδα των Διασήμων κέρδισε το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία στο σημερινό επεισόδιο του «Survivor All Star» κι έτσι είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει με φίλους και συντρόφους. Όλοι μαζί βρέθηκαν στο γνωστό σαλόνι και περίμεναν με ανυπομονησία να μάθουν ποια πρόσωπα τους έχουν στείλει μήνυμα.

Όταν ήρθε η σειρά του Μάριου Πρίαμου, εκτός τα τα μηνύματα των φίλων του είτε μήνυμα και από την Καρολίνα Καλύβα. Οι δύο παίκτες ήρθαν πολύ κοντά μέσα στο «Survivor All Star», αναπτύσσοντας ένα τρυφερό ειδύλλιο, που, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχιστεί και εκτός παιχνιδιού.

Όταν, λοιπόν, εμφανίστηκε στην οθόνη η φωτογραφία και το μήνυμα της Καρολίνας Καλύβα, οι συμπαίκτες του άρχισαν να χειροκροτούν και να φωνάζουν ενώ εκείνος δεν σταμάτησε να χαμογελά.

«Yo passenger, όλα καλά from this side. Συνέχισε έτσι με την αγωνιστικότητά σου και την τρέλα σου να μας χαρίζεις ωραίες στιγμές. Keep it up with good work», ήταν το μήνυμα της Καρολίνας Καλύβα, με εκείνον να της απαντά όλο νόημα: «Θα τα πούμε όταν βγω, εσύ ξέρεις».

Πηγή