Ξέσπασε μέσα από το Twitter.

Κατά τη διάρκεια του χτεσινοβραδινού επεισοδίου του «Survivor All Star», οι παίκτες των δυο ομάδων ήρθαν αντιμέτωποι με ένα αιφνίδιο περιστατικό.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν από την έναρξη του αγωνίσματος κι ενώ ο Γιώργος Λιανός συζητούσε με τους Μπλε και τους Κόκκινους, η Μελίνα Μεταξά ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία.

Η παίκτρια της ομάδας των Μαχητών σωριάστηκε ξαφνικά στο έδαφος, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία τόσο στους συμπαίκτες της όσο και στον παρουσιαστή του reality επιβίωσης. Η γιατρός έσπευσε αμέσως στο σημείο, προσπαθώντας να καταλάβει τι συμβαίνει.

Τότε, η Μελίνα Μεταξά ανέφερε πως ζαλίζεται και ότι έχουν μουδιάσει τα χέρια της, με τη γιατρό να τη συμβουλεύει να ηρεμήσει και να μην φοβάται, καθώς θα τη βοηθήσει σε ό,τι έχει. Στο πλευρό της στεκόντουσαν παίκτες και από τις δύο ομάδες, δίνοντάς της θάρρος και δύναμη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Η παίκτρια των Μαχητών μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο προκειμένου να κάνει εξετάσεις και οι γιατροί να κρίνουν ποια αγωγή πρέπει να ακολουθήσει. Συνεπώς, απουσίαζε από το χτεσινό αγώνισμα.

Η αλήθεια είναι πως οι παίκτες της Μπλε ομάδας έχουν χάσει σχεδόν όλα τα έπαθλα τις τελευταίες εβδομάδες, με αποτέλεσμα να τρέφονται ελάχιστα και να νιώθουν εξουθενωμένοι.

Με αφορμή αυτό το τόσο δυσάρεστο γεγονός, ο πατέρας της Μελίνας Μεταξά, Κώστας έκανε μια αιχμηρή ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook, μέσω της οποίας ξέσπασε κατά της παραγωγής του reality επιβίωσης.

«Είναι απάνθρωπο εις βάρος της οικογένειάς μας να προβάλλονται σκηνές με τη Μελίνα τραυματισμένη και οι αρμόδιοι της παραγωγής να μην μας έχουν ενημερώσει εκ των προτέρων. Είναι ντροπή για όσους διαχειρίζονται τα θέματα αυτά. Ελπίζουμε, έστω αργά να λάβουν το μήνυμά μας και να κάνουν το αυτονόητο. Να επικοινωνήσουν μαζί μας και να μας ενημερώσουν για το συμβάν» έγραψε ο πατέρας της Μελίνας Μεταξά, ενώ το σχόλιό του δημοσίευσε χρήστης του Twitter.

Πηγή