Απάντησε για πρώτη φορά στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με τη Μαίρη Συνατσάκη.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (16/2) ο Νίκος Μουτσινάς και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Από τη λίστα με τα θέματα των συζητήσεων δεν απουσίαζε η πατρότητα, καθώς ο παρουσιαστής του «Καλό Μεσημεράκι» έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να γίνει μπαμπάς και, μάλιστα, έχει μπει στη διαδικασία να προσπαθήσει. Ωστόσο, όπως εξομολογήθηκε, μέχρι σήμερα καμία προσπάθεια δεν έχει καρποφορήσει.

Ο Νίκος Μουτσινάς ρωτήθηκε και για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν πριν από περίπου 2,5 χρόνια να έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με τη Μαίρη Συνατσάκη. Ο γνωστός παρουσιαστής επιβεβαίωσε πως αυτό είχε συμβεί και προέβη σε μια εξομολόγηση σχετικά με τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Όπως ανέφερε στον αέρα του ANT1, η Μαίρη Συνατσάκη είχε προθυμοποιηθεί να τον βοηθήσει προκειμένου να αποκτήσει ένα παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, όμως, όταν τα ονόματά τους δόθηκαν στη δημοσιότητα και μαθεύτηκε το σύμφωνο συμβίωσης, η διαδικασία «πάγωσε» κι έτσι δεν μπόρεσε να κάνει πράξη την επιθυμία του.

«Ήταν ένα σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψα με τη Μαίρη Συνατσάκη. Ήταν ακριβώς αυτό. Η Μαίρη προσφέρθηκε να με βοηθήσει σε μια διαδικασία για να μπορέσω να βρω μια παρένθετη μητέρα για να φέρει στον κόσμο το παιδί μου και δυστυχώς από το δημαρχείο που καταθέσαμε τα χαρτιά είδαν τα ονόματα, παντού υπάρχουν γνωστοί των γνωστών, το έδωσαν στη δημοσιότητα και δε βοήθησε καθόλου όπως καταλαβαίνετε.

Αλλιώς, θα είχα φέρει το μωρό και θα το κουνούσα εδώ δίπλα. Να είναι καλά όλοι οι άνθρωποι. Αυτό. Η Μαίρη έκανε την υπέρτατη πράξη που θα μπορούσε να κάνει κάποιος για μένα», ήταν τα λόγια του Νίκου Μουτσινά.

Πηγή