Αναφέρθηκε στο ζευγάρι Δέσποινα ΒανδήΒασίλης Μπισμπίκης.

Τον Μιχάλη Ιατρόπουλο συνάντησαν το βράδυ της Δευτέρας (20/2), οι τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τις κινητοποιήσεις των ηθοποιών, ενώ παράλληλα σχολίασε τα τρυφερά τετ α τετ του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η τραγουδίστρια.

«Αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα, δεν γίνονται πουθενά αλλού. Νομίζω ότι θα δικαιωθεί το θέμα μας και από το κράτος, αλλά και από τους ανθρώπους.

Στη συνείδηση του κόσμου εμείς είμαστε αγαπητά πρόσωπα οι περισσότεροι και νομίζω ότι είμαστε οι πιο αδικημένοι σε όλους τους κλάδους», είπε αρχικά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στις δηλώσεις του που προβλήθηκαν σήμερα το πρωί (21/2) στην εκπομπή «Happy Day».

Όσο για τους Βανδή – Μπισμπίκη, οι οποίοι σχολιάστηκαν έντονα στο διαδίκτυο τα τελευταία 24ωρα, τόνισε: «Μόνο θετικά έχω να πω για δύο ανθρώπους που αγαπιούνται. Το τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή, ας κοιτάνε την καμπούρα τους και ας αφήσουν τον Βασίλη και τη Δέσποινα ήσυχους να γουστάρουν και να ευχαριστηθούν τον έρωτά τους. Πίσω όλοι».

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η κόρη της Δέσποινας Βανδή, λοιπόν, Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία έχει γνωρίσει και διαθέτει άριστη σχέση με τον Βασίλη Μπισμπίκη, απάντησε το μεσημέρι της Δευτέρας 20/2 στους επικριτές της μητέρας της μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram. Η 19χρονη έδωσε μια «πληρωμένη» απάντηση στα αρνητικά σχόλια κι έπειτα δημοσίευσε μια φωτογραφία του ζευγαριού, στην οποία βρίσκεται αγκαλιά πάνω στη σκηνή.

«Έρωτα θέλει η ζωή, έρωτα θέλει! Κι άσε τους άλλους να ζηλεύουν είναι επόμενο», σημείωσε η Μελίνα Νικολαΐδη στην σχετική της ανάρτηση, απαντώντας έμμεσα στα αρνητικά σχόλια που γράφτηκαν και ακούστηκαν για τη μητέρα της και τον σύντροφό της.

Πηγή