Τι του είπε στο ηχητικό;

Οι Διάσημοι κέρδισαν το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία στο αποψινό επεισόδιο του «Survivor All Star» και έτσι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν ηχητικά μηνύματα από αγαπημένα πρόσωπα.

Η αλήθεια είναι πως κάθε εβδομάδα όλοι οι παίκτες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο συγκεκριμένο αγώνισμα προκειμένου να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους στην Ελλάδα.

Η κόκκινη ομάδα, λοιπόν, κέρδισε επάξια τον αγώνα και βρέθηκε στο γνώριμο σαλόνι, ώστε να ακούσει τα μηνύματα από φίλους και συντρόφους. Όπως είχε γνωστοποιηθεί από το προηγούμενο επεισόδιο του reality επιβίωσης, ο Μάριος Πρίαμος είχε μήνυμα από την Καρολίνα Καλύβα, με τον Γιώργο Λιανό να τον ενημερώνει και να του δίνει το δικαίωμα να αποφασίσει, αν επιθυμεί ή όχι να το ακούσει.

Ο Μάριος Πρίαμος, λοιπόν, απάντησε θετικά, ωστόσο δεν έκρυψε την αμηχανία του, όταν στην οθόνη βγήκε η φωτογραφία της Καρολίνας Καλύβα και άρχισε να ακούγεται το ηχητικό μήνυμά της. Ο ίδιος είχε αναφέρει νωρίτερα πως βρίσκεται σε άβολη θέση, καθώς η προσωπική ζωή του έχει πάρει μία έκταση που δεν επιθυμούσε και που δεν μπορεί να διαχειριστεί μέσα από το «Survivor All Star».

«Γεια σου ξανά, Passenger. Χαίρομαι πολύ που σε βλέπω να λάμπεις. Συνέχισε με τη δυναμικότητά σου να κατακτάς τους στίβους μάχης και τους στίβους της επιβίωσής σου. Είσαι survivor με όλη τη σημασία της λέξεως.

Φιλιά, φιλιά, φιλιά σε όλη την ομάδα, φιλιά στη Μαριαλένα. Σου στέλνω φως και ξέρεις εσύ… Θα τα πούμε έξω. Βέβαια, είναι πολύ μακρύς ο δρόμος, οπότε κράτα γερά», ήταν τα λόγια της Καρολίνας Καλύβα.

Στο άκουσμα του μηνύματος ο Μάριος Πρίαμος δεν έδειξε να ενθουσιάζεται αλλά παρέμεινε σοβαρός και αρκέστηκε μόνο να την ευχαριστήσει που έστειλε το ηχητικό. Ο ίδιος τόνισε ότι διανύει μια δύσκολη περίοδο ψυχολογικά, μιας και δεν μπορεί να εκφέρει γνώμη μέσα από το παιχνίδι για όσα συμβαίνουν και πρόσθεσε πως ό,τι είναι να ειπωθεί, θα ειπωθεί μετά το τέλος του «Survivor All Star».

«Ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα. Κάτι που σχολίασα και πριν είναι ότι γενικότερα αυτό το σκηνικό με έχει φέρει σε πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση ψυχολογικά γιατί δεν είναι εύκολο, όταν αναφέρονται τα προσωπικά σε ένα παιχνίδι, που ο στόχος μου εμένα δεν ήταν αυτός.

Είμαστε μεγάλοι άνθρωποι, ώριμοι άνθρωποι και σίγουρα όταν θα βγούμε θα μπορώ και εγώ να εκφέρω λόγο γιατί από εδώ μέσα δεν μπορώ. Όταν έρθει η ώρα θα πούμε ό,τι είναι να πούμε. Ζητώ από την Καρολίνα και από εσάς να σεβαστείτε ότι είμαι εδώ και δεν εκφέρω γνώμη για πολλά θέματα και όλα good», δήλωσε ο Μάριος Πρίαμος.

Όσον αφορά στην Ελευθερία Ελευθερίου παρακολουθούσε σοβαρή την επικοινωνία του Μάριου Πρίαμου με την Καρολίνα Καλύβα, με τα μάτια της, όμως, να προδίδουν τη στενοχώρια της.

Πηγή