«Χθες μου έστειλαν πέντε τραγουδίστριες, για να τις δώσω τα δικαιώματα για την Καύτρα».

Ο Κώστας Μηλιωτάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Ο γνωστός συνθέτης, μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τα πνευματικά δικαιώματα του τραγουδιού Παράλληλη Αγάπη, παραχώρησε μία συνέντευξη στη δημοσιογράφο Μαρία Αντωνά και ξεκαθάρισε το τοπίο γύρω από την κόντρα με την Ανδρομάχη.

«Ήμουν 23 χρονών, πολύ ερωτευμένος με την πρώτη μου γυναίκα, που έχουμε και μία κόρη. Ήταν το πρώτο ζεϊμπέκικο που είχα γράψει. Γι’ αυτό «έβγαλα δόντια», γιατί είναι παιδί μου», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Μηλιωτάκης.

«Μου το ‘χουν ζητήσει επτά τραγουδίστριες αλλά δεν ήθελα να το δώσω. Κάποια στιγμή μου το πρότεινε η Χριστίνα Σάλτη και λέω: πάμε να το κάνουμε. Μετά ανέβηκε το βιντεάκι της Ανδρομάχης και επειδή είχα ήδη δώσει τον λόγο μου στη Χριστίνα, ένιωσα άσχημα», αποκαλύπτει ο μουσικοσυνθέτης.

Ποια είναι η σχέση του με την Άντζυ Σαμίου; Ο ίδιος απαντά: «Την αγαπώ πολύ την Άντζυ, γιατί είναι τόσο καλός άνθρωπος. Δύσκολα θα την ξαναδούμε στα πράγματα. Χαιρόμαστε και οι δυο που το αγαπάει ο κόσμος το τραγούδι».

Τι τον ενόχλησε περισσότερο σε αυτή την ιστορία;

«Είδα την κόρη μου στεναχωρημένη για τον μπαμπά της. Έχουμε καταλήξει να κάθεται ο καθένας σε έναν καναπέ και θα μπει να σχολιάσει χύμα, χωρίς να πάει να δει τη Σάλτη, την Ανδρομάχη ή τον οποιονδήποτε», τονίζει ο Κώστας Μηλιωτάκης.

Τέλος, ο Κώστας Μηλιωτάκης αποκαλύπτει: «Εχθές μου έστειλαν πέντε τραγουδίστριες να τις δώσω άδεια για την Καύτρα. Δεν έχω απαντήσει ακόμα».

Πηγή