Πώς αντέδρασε ο ίδιος μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες;

Ο Στάθης Σχίζας επέστρεψε στην Ελλάδα το βράδυ της Τρίτης (7/3) μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το «Survivor All Star».

Ο νικητής του περσινού κύκλου προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου τον περίμεναν κάμερες και δημοσιογράφοι.

Η αποχώρησή του εξέπληξε τους τηλεθεατές του reality επιβίωσης, αφού ο ίδιος αποτελεί έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες. Αιτία αυτής της απόφασης φαίνεται να ήταν όσα του είπε η Ελευθερία Ελευθερίου για τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η τραγουδίστρια ανέφερε στον επιχειρηματία πως η σύντροφός του δεν της είπε να του μεταφέρει τίποτα, ενώ γνώριζε ότι θα μπει στο παιχνίδι. Αυτή η πληροφορία έριξε την ψυχολογία του Στάθη Σχίζα που αποφάσισε να βγει έξω και να μάθει τι συμβαίνει.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που του έκαναν οι δημοσιογράφοι, υπήρχε και το ερώτημα σχετικά με το τρίτο πρόσωπο που φημολογείται ότι υπάρχει στη σχέση τους. Ο Στάθης Σχίζας απέφυγε να απαντήσει, ενώ τόνισε πως αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα συμβαίνει κάτι τραγικό, με τους νεκρούς από το δυστύχημα στα Τέμπη.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στο «Happy Day», με την Τίνα Μεσσαροπούλου να αναφέρει πως στο διαδίκτυο κυκλοφορεί βίντεο με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία βρίσκεται δίπλα σε έναν άλλον άνδρα.

Τότε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή υποστήριξε ότι μπορεί να είναι ένας φίλος της και οι φήμες περί τρίτου προσώπου και κρίσης να μην ευσταθούν.

Πηγή